DAB Drogeham

Noarderein 7
9289 LG Drogeham
0512 - 331955

Openingstijden

Ma - Vr: 8:00 - 17:30
Za: Gesloten

Vertrouwd_onderhoud_oranje

Autobedrijf | DAB Drogeham

Airconditioning

Net als een koelkast werkt de airconditioning van een auto met een koudemiddel. Dit middel wordt door een circuit gepompt en koelt permanent het interieur van uw auto terwijl het de warmte afgeeft aan de buitenlucht.

Het aircosysteem van uw auto is echter veel complexer en moet regelmatig worden onderhouden. De compressor, de condensor, de verdamper en de filters moeten regelmatig worden gecontroleerd om de goede werking van het systeem te garanderen.

De airconditioning is niet alleen belangrijk voor uw comfort, maar ook voor uw veiligheid. In de winter zorgt de airconditioning voor een efficiënte verwarming van het interieur en een snelle ontwaseming van de voorruit. Automatisch geregelde systemen zorgen voor een constante temperatuur in het interieur, ongeacht de buitentemperatuur. Het aircosysteem filtert ook vuil, zoals stof en pollen, uit de interieurlucht.
Een servicebeurt bij DAB Drogeham zorgt ervoor dat uw airconditioning weer optimaal werkt en u altijd kunt genieten van een ideale temperatuur in uw auto.

Scroll naar boven