DAB Drogeham

Noarderein 7
9289 LG Drogeham
0512 - 331955

Openingstijden

Ma - Vr: 8:00 - 17:30
Za: Gesloten

Vertrouwd_onderhoud_oranje

Autobedrijf | DAB Drogeham

Service & Onderhoud

Elke auto heeft voor een goede en soepele werking regelmatig onderhoud nodig. In het instructieboekje of onderhoudsboekje van uw auto geeft de fabrikant aan welk onderhoud er wanneer aan uw auto moet worden uitgevoerd. Bij elke 20.000 km moeten bijvoorbeeld de bougies worden vervangen en bij iedere 40.000 km moet het brandstoffilter worden gecontroleerd.

Rene en Jille van DAB Drogeham voeren met plezier al het onderhoud uit dat volgens de voorschriften van de fabrikant aan uw auto moet worden uitgevoerd. Bij elke onderhoudsbeurt verversen we de motorolie, vervangen we de benodigde filters en informeren we u wanneer er andere werkzaamheden nodig zijn. Als uw auto nog onder garantie is, houdt u recht op de garantie van de fabrikant, omdat wij ons aan de richtlijnen van de fabrikant houden.

Wij beschikken over de modernste diagnoseapparatuur waarmee elk type auto kan worden gediagnosticeerd. Zo weten wij exact wat er aan uw auto moet gebeuren en kunnen wij storingen identificeren en vervolgens verhelpen.

Scroll naar boven